Φόρτωση ...

Όροι και εγγύηση

Εγγύηση και επιστροφές

 

Προσδοκούμε σε 100% ικανοποίηση.

 

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν που σας φέραμε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός   5 ημερών από την παραλαβή για αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων.

 

Φρέσκα προϊόντα και προϊόντα ψυγείου ( Λαχανικά, Γαλακτοκομικά, Ψωμί,  ) μπορούν να επιστραφούν μόνο κατά την παραλαβή.

 

Παράδοση

 

Εντός Αττικής (Στερεάς)

Παραγγελίες εντός Αττικής θα παραδίδονται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, μετά από επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω email ή τηλεφωνικώς για συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το εμάς όσο και την προτίμηση του πελάτη.

 

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας. Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει πριν περάσετε ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται εκεί.

 

Υπόλοιπη Ελλάδα

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς η με κούριερ .

 

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ή να σημειώσετε επείγον προκειμένου να επισπεύσουμε την παραγγελία σας.      

 

* Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε

 

Έξοδα Παράδοσης

 

Έξοδα παράδοσης εντός Στερεάς Αττικής  είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες πάνω από 27,00 Ευρώ.

 

Για μικρότερες παραγγελίες χρέωση παράδοσης κυμαίνεται από 2,00 -  5,00  Ευρώ , ανάλογα με το προϊόν και απόσταση από το Μαρούσι.  

 

Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές όπως   Λαύριο , Ανάβυσσος, Σούνιο, Κινέτα, Μέγαρα, Ψαθά, Αλεποχωρι, Πορτο γερμενο, Οινοι, Ερυθρές, Ωρωπό, Αυλώνα, Κάλαμος, οπού τα έξοδα αποστολής/αντικαταβολής θα είναι το ελάχιστο 4 ευρώ αποστολή με κούριερ ή ΕΛ.ΤΑ.

 

 

 Για την υπόλοιπη Ελλάδα, ισχύει ο έκαστος Τιμοκατάλογος του ΕΛΤΑ / κούριερ με  ελάχιστη χρέωση 6,00 Ευρώ

 

Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο η με πρακτορείο μεταφορών

Για παραγγελίες πάνω από 10 κιλά θα υπάρχει συνεννόηση για τρόπο μεταφοράς.

 

 

Απεικόνιση Προϊόντων

 

Οι πληροφορίες προϊόντων, φωτογραφίες και συσκευασίες όπως απεικονίζονται στην Ιστοσελίδα είναι για γενική ενημέρωση. Παρόλο που προσπαθούμε να τις κρατάμε ενήμερες και σωστές, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα είναι απόλυτα ακριβείς. Κατά καιρούς συσκευασίες αλλάζουν, είτε προς την εμφάνιση, ποσότητα , συνταγή, νομοθεσία, και ίσως δεν προλαβαίνουμε  έγκαιρα να τις ενημερώσουμε .

Σας παρακαλώ να ελέγχετε την συσκευασία πριν τη χρήση.

 

Πληρωμές

 

Πληρωμές θα γίνονται

 

-        Αντικαταβολή  ( Μετρητά κατά την παράδοση)  

 

-        κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Ο τραπεζικος λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

EUROBANK

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 2106141083 ή μέσω e-mail στο sales@fysika.gr η επιβεβαίωση τηλεφωνικός.


-      Προπληρωμή με πιστωτική κάρτα

Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας.
Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται κατά την τιμολόγηση ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μεσα από το σύστημα ασφαλείας ProxyPay³ της τράπεζας Eurobank το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών Verisign, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις έχουν οι κάτοχοι πιστωτικής κάρτας (Visa, MasterCard ή Euroline) που έχει εκδοθεί στην Ελλάδα.
Οι πιστωτικές κάρτες των τραπεζών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Eurobank δίνεται στο αρχείο εδώ.
Οι κάρτες που δεν αναφέρονται στη λίστα του αρχείου δεν είναι συμβεβλημένες με το σύστημα άτοκων δόσεων οπότε η χρέωση γίνεται εφάπαξ χωρίς δυνατότητα δόσεων

 

-      Τηλεφωνική Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας
Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε τηλεφωνικά μια παραγγελία σας και επιθυμείτε η πληρωμή σας να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, έχετε τώρα τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στο fysika.gr δεν αποθηκεύουμε ούτε καταχωρούμε σε σύστημα μας τα στοιχεία της κάρτας σας. Εμείς έχοντας πρόσβαση απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Eurobankς και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας. Στην τηλεφωνική χρέωση πιστωτικής κάρτας ισχύει το ίδιο σύστημα δόσεων όπως και στην on-line χρέωση πιστωτικής κάρτας.

 

-      PAYPAL

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.